Z-Motor

Logo A
Nöjd Kundgaranti

Vi gillar nöjda kunder. Därför kommer alla våra mjukvaror med produktgaranti. Det betyder att vi alltid kan ändra, anpassa och göra uppgradering efter kundens önskemål. Allt vi gör är självklart väldigt noggrann kalibrerad och beräknad in i minsta detalj. 

A-traktor hastighetsspärr​

Med några hundra spärrade epor som säkert rullar på Svenska vägar och med egenutvecklad mjukvara så kan vi spärra i princip varje bil på marknaden. Inga fysiska ingrepp på bilen eller montering av externa boxar. Programmering sker direkt i bilens styrenhet. Eran EPA blir godkänd och manipuleringssäker för att klara SBP krav på på 33 kmh. Det går bra att skicka styrenhet till oss för programmering eller komma och lämna bilen. På dom flesta bilar så behövs inga växlar spärras mekaniskt utan det gör vi elektroniskt istället och på det sättet kommer även förbrukning bli lägre med alla brukbara växlar. Pris från : 3900.- ink moms och intyg. 

Kloning av motorstyrdon, databox eller annan styrenhet

Det är inget ovanligt att elektroniska komponenter havererar . Vi har möjlighet att göra exakt kopia av eran skadade eller trasiga motorstyrdon eller annan styrenhet och ofta till en bråkdel av priset vad en ny skulle kosta. 

Fordonsdiagnos och felsökning

Många av dagens moderna bilar kräver fordonsspecifik utrustning och mjukvara för diagnos och felsökning. Vi har den senaste utrustning men också erfarenhet, kompetens och utbildning för att hantera dom flesta  moderna fordonsmodeller. Vi kan göra felsökning och diagnos, koda och programmera olika moduler och göra adaption på dom flesta fordon.

Adblue

Trött på att ditt Adblue system krånglar hela tiden?

Tidskrävande repararationer?

Effektreducering?

Vi har lösning för det.

Pris från : 3000:- ink moms.